Beste leden en toeschouwers


Met trots presenteren we u het Lead Healthcare Eredivisie team. Voor het eerst in de historie van de BLTC zal een team onze mooie club op het allerhoogste tennisniveau vertegenwoordigen. Een nieuw hoogtepunt in het bestaan van de club, welke naast een verwacht hoogstaand sportief element tevens aansluit bij onze missie en visie. 

Een actieve club met een gevarieerd aanbod

De cultuur en ambitie zoals deze worden beschreven in onze missie en visie worden gekenmerkt door een aantal kernwaarden die nauwgezet aansluiten bij het organiseren van toptennis op de club. Een van deze kernwaarden is namelijk het actieve karakter van de club die plezier en uitdaging biedt voor al haar leden middels gevarieerde activiteiten. 

Waar wij al jaren een breed palet aan recreatieve evenementen en toernooien bieden, maken we ons aanbod nog gevarieerder met een stap naar het allerhoogste tennisniveau. Competitief tennis sluit aan bij de tennisbeleving van een groot deel van onze leden, die graag op competitieniveau voor de club uitkomen en tevens de tennissport waarderen om haar competitieve element. 

Onze vereniging wordt gekenmerkt door zeer actieve betrokkenheid van leden. Blijk hiervan is het enthousiasme waarmee Mischa Dimitopoulos, Hank Hagoort, Jilles Visser, Michiel Oliemans, Lambert de Kool, Björn Kemerink en Nicole Heemink – Pronk aan de slag zijn gegaan om dit project van de grond te krijgen. 

We kijken er dan ook naar uit om onze gastvrijheid ook aan de tennistop van Nederland te kunnen bieden. Vorig jaar hebben we met ons huidige Hoofdklasse team al een mooie start gemaakt. Tevens hebben we gemerkt dat tennis van hoog niveau aanslaat. De thuiswedstrijden van het Hoofdklasse team zijn ook het afgelopen jaar goed bezocht. 

Een mooie mix van toptalent en ervaring

We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we een prachtig team hebben dat met strijd en plezier de baan op gaat. We geven jonge toptalenten de kans om te debuteren in de Eredivisie. Daarnaast zijn we blij dat internationaal zeer ervaren spelers hun klasse op de banen van de BLTC komen laten zien!

De thuiswedstrijden van het Eredivisie team zijn gepland op 21 mei tegen het altijd sterke Zandvoort en 22 mei tegen regerend landskampioen Naaldwijk. De afsluitende thuiswedstrijd vindt op 26 mei plaats en de tegenstander is dan Rapiditas uit Nijmegen. Aanvang van de wedstrijden is 12.00u.

We nodigen u dan ook van harte uit om als lid van de BLTC of gewoon als geïnteresseerde toeschouwer de wedstrijden te komen bezoeken.

Hopelijk tot ziens op de BLTC, kom genieten van toptennis in een gezellige en mooie omgeving!

Rutger Oudejans
Voorzitter BLTC