Beste leden van de BLTC en belangstellenden


Met trots presenteren we de tweede editie van eredivisie tennis op ons prachtige park. Het BLTC Lead Healthcare Eredivisie team zal op 25 mei, 28 mei en op 1 juni de kleuren van onze club verdedigen. Het is voor vele tennisliefhebbers het hoogtepunt van het jaar en ik vind het dan ook een voorrecht dat we dit kunnen bieden.

Coach Mischa Dimitopoulos is weer in staat geweest om een mooi team samen te stellen. Een mix van (inter)nationale ervaring en aanstormend talent zal de baan betreden. Een garantie voor toptennis.
Om een dergelijk evenement te kunnen faciliteren zijn we afhankelijk van veel sponsoren. Ik wil hier dan ook van de gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren hartelijk te bedanken.

Om dit jaar wederom Ededivisie op de BLTC te kunnen faciliteren hebben we onze hoofdsponsor een concessie moeten doen. Lead HealthCare wilde graag op één van de speeldagen op ons park alle ruimte en vrijheid hebben om hun klanten te ontvangen en te verzorgen zonder dat er ook leden of andere belangstellenden op het park zijn. We hebben daarmee ingestemd.

Op donderdag 1 juni zal het park daarom tussen 12:00 en 16:00 uur gesloten zijn voor anderen dan genodigden van Lead Healthcare.
Het organiserend comité heeft net als vorig jaar weer enorm veel werk verzet om het alle belangstellenden naar de zin te maken. Vele avonden zijn besteed om alle mogelijke voorzieningen voor spelers en toeschouwers te realiseren. Dank daarvoor! In het clubhuis staat Arnold, zoals altijd, in de startblokken om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien.

Het park ligt er prachtig bij en de banen zijn in topconditie. Bijzondere dank voor de commissie Eredivisie, Parkbeheer en in het bijzonder voor onze onvolprezen Berry, die het toch elke keer weer in zijn eentje voor elkaar krijgt om de banen op top-niveau te krijgen.

Het lijkt erop dat de weergoden het mooie weer hebben bewaard voor deze tweede versie van het BLTC Eredivisie avontuur. Ik hoop van harte dat deze wens uit komt. Alle betrokkenen verdienen dat.

Namens bestuur en organiserende commissies wens ik allen een geweldig Eredivisie seizoen. Wij wensen spelers en coach veel succes.

Hartelijke groet,

Paul van der Wilk
Voorzitter BLTC